Välkommen till ett intressant bildspel och föräldraföreningens årsmöte!

När: Mån 24/10 kl 18:30 – 20:00 (se kallelse)

Var: Bamba, skolmatsalen på Älvsåkerskolan

Hur: Med kaffekoppen i ena handen, en kaka i den andra och spända av förväntan inför det vi ska få se och höra! (kaffe, kaka finns på plats:)

 

Macheo Children´s Centre

Macheo Children´s Centre i Thika, (Kenya)

Macheo Children´s Centre (www.macheo.org) ger utsatta barn en chans till en bättre framtid genom stöd till barnens familjer och tryggad skolgång. Tim har besökt en skola i staden Thika, Kenya och berättar med berörande bilder hur barn som förlorat sina båda föräldrar får en chans till trygg skolgång och hjälp tillbaka till en familj igen.

Kl. 19:15: Årsmöte för Föräldraföreningen Anneberg/Älvsåker som du såklart gärna får stanna kvar och delta i. Se separat kallelse med dagordning. Lyssna på vad vi sysslar med eller tyck till om vad vi borde syssla med J!

I styrelsen sitter idag fyra föräldrar som alla kan tänka sig att sitta kvar. Är du eller någon du känner nyfiken på att vara med i styrelsen så kontakta Amelie (amsetrams@hotmail.com) eller Tim (tim@swuste.com) i valberedningen. Nya styrelsemedlemmar är hjärtligt välkomna fast det är inget tvång att fylla styrelseplatserna. Vi har vakanta platser som förblir vakanta om ingen har ett sug att delta i styrelsearbetet.

Välkomna!

Styrelsen, Föräldraföreningen Anneberg/Älvsåker

 

Föregående post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *