Öppet hus på ”ungdomsgården” den 21 december i samband med julfesten

FFAA kommer att medverka vid Älvsåkerskolans julfest den 21 december. 16:30-18:30. Vi kommer att guida in elever och föräldrar till ungdomsgården som ligger en trappa upp vid idrottshallen. Det kommer att finnas ungdomskonsulenter från kommunen på plats och berätta om hur verksamheten fungerar idag. Kolla in aktivitetskalender.

Svara också på vår webbfråga här intill (höger). Vilken aktivitet skulle ditt barn vilja engagera sig i? Detta är bara tänkt som inspiration då det är ungdomarna som skall komma med idéer och forma sig kring en gemensam aktivitet. Kommunen ställer då upp med ledare och ekonomisk sponsring om aktiviteten motiveras väl.

Nu kör vi!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *