Bli medlem här!

Du registrerar dig som medlem längst ner på denna sidan.

Som medlem i Föräldraföreningen Anneberg/Älvsåker kan du välja att antingen vara en stöttande passiv eller aktiv medlem.
Som passiv medlem har du när som helst möjlighet att rådfråga, be om hjälp eller engagera dig längre fram i föräldraföreningen. Som aktiv medlem kan du ta del i arbetsgrupper och engagera dig i olika frågor.

Som medlem visar du framför allt att du vill stötta med din röst, passiv eller aktiv.

Att kunna påvisa antalet medlemmar i föreningen är mycket viktigt för att få tyngd bakom krav eller förslag till förändringar som Föräldraföreningen vill driva. Ju fler som står bakom föreningen, desto mer framgångsrikt kan vi föra våra medlemmars talan. Då vi kommer att arbeta på alla nivåer inom skola och förskola i Älvsåker/Anneberg, innebär det att din röst kommer att stå bakom förslag som påverkar förskolan, även om du själv enbart har barn i högstadiet. Har du åsikter om detta, kontakta oss.

Din e-post adress kommer endast att vara synlig för styrelsen i Föräldraföreningen Anneberg/Älvsåker och kommer att användas för att informera om kommande aktiviteter, möten etc. Vill du inte ha sådan information anger du detta när du registrerar dig som medlem.

Välkommen som medlem i Föräldraföreningen Anneberg/Älvsåker!

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Din e-post igen (obligatoriskt)

Barn i klass ?

Övriga upplysningar eller aktuella frågor?